Denktank Minerva 

Dienstbericht:

Vandaag werd op een persvoorstelling Minerva gelanceerd, een denktank binnen de brede progressieve beweging, en meteen ook onze eerste studie de wereld in gestuurd, waarin in een eerste luik enkele principes van een rechtvaardige fiscaliteit uit de doeken worden gedaan, en waarin ik in een tweede luik enkele maatschappelijke en economische tendensen onder de loep neem die de basis van de overheidsfinanciering in gevaar brengen. 

Je vindt denktank Minerva, en de eerste studie, hier terug:

http://bit.ly/2gQPS9S

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s